_

Proiect design interior

Proiect design interior – etape

Etapele dezvoltarii si implementarii unui proiect de design interior variaza de la o firma la alta motiv pentru care dorim sa fiti sigur ca in urma semnarii unui contract pentru servicii de design interior veti beneficia de toate detaliile necesare pentru realizarea si finalizarea investitiei in conditii optime si la standarde calitative superioare. Lipsa oricarui detaliu din proiectul de design interior poate duce la intreruperi in procesul de dezvoltare si implementare care evident genereaza pierderi financiare directe si indirecte. In cei peste 10 ani de experinta ne-am imbunatatit si adaptat modul de lucru a.i. proiectul de design interior sa includa toate detaliile si serviciile necesare pentru executarea acestuia in cel mai scurt timp si la cel mai bun raport calitate – pret.

Fiecare locatie este unica cu detalii si probleme specifice ce necesita adaptarea proiectului si a conditiilor de lucru motiv pentru care din punctul nostru de vedere nu putem spune ca exista un standard in ceea ce priveste continutul unui proiect de design interior final.

Proiectul de design interior include urmatoarele detalii si servicii descrise sumar, urmand ca dupa verificarea spatiului sa fie detaliate in functie de conditiile impuse de locatie, starea spatiului si a instalatiilor, cerintele pentru concept si bugetul disponibil pentru investitie:

1. Verificarea spatiului si confirmarea posibilitatii de realizare a proiectului de design interior avand in vedere cerintele beneficiarului, conditiile impuse de locatie si buget initial disponibil
2. Rezumatul conceptului de design interior si a conditiilor impuse de beneficiar
3. Prezentarea spatiului compartimentat si mobilat in plan 2D pentru aprobare, fluxuri, grad de ocupare
4. Demararea proiectului de design interior  in 3D si prezentari randari 3D intermediare
5. Predarea prezentarilor proiectului 3D in forma finala
6. Planuri 2D reprezentant detalii pentru executia finala a proiectului dupa cum urmeaza:

  • plan electric amplasare corpuri iluminat, prize, intrerupatoare, modicari necesare ale instalatie electrice existente
  • detalii 2D pentru lucrari constructii, amenajari interioare, finisaje
  • detalii 2D elemente pardoseala, pereti, tavan
  • detalii HVAC (incalzire, ventilatie, racire)
  • detalii executie mobilier /elemente design

7. Oferte si devize furnizori interni si externi pentru elemente decor, mobilier, echipamente, accesorii pentru intreg proiectul de design interior
8. Consultanta achizitii finale ventilatie, climatizare, sonorizare, echipamente bar/bucatarie, efecte lumini
9. asistenta la executie, receptii lucrari