_

Project Management

Project management pentru noi inseamna sa planificam si sa coordonam lucrarile de amenajari interioare, executia mobilierului si achizitiile, sa implementam si sa verificam fiecare detaliu din proiect, sa gestionam bugetul si  si in final sa predam locatia la cheie.

Multi suntem sau ne dam artisti insa nu este suficient. Si noi la randul nostru am fost studenti si am visat OZN-uri si ne-am crezut invincibili. Am depasit acest moment si stim din propria experienta ca orice element de design trebuie proiectat tinand cont de posibilitatile tehnologice, termenul de executie  si costul final de productie.

Din faza de proiectare gandim conceptul de design interior tinand cont de buget si termenele de executie sau livrare. Cautam solutii si stabilim reguli pentru gestionarea lucrarilor de executie astfel incat termenul de finalizare a locatiei sa fie cel mai scurt. De multe ori demaram lucrarile inaintea finalizarii proiectului datorita chiriei sau sezonului. Stresul il tratam cu un calm ardelenesc specific si inspiram increderea si siguranta in gestionarea crizelor generate de orice problema. Derularea lucrarilor de executie, relatia cu furnizorii si achizitiile trebuie gestionate in mod exceptional pentru eliminarea intarzierilor si a costurilor suplimentare generate de acestea. Pentru noi este vital in managementul proiectului sa stim in orice moment ce se executa, cand se livreaza, cat costa, cand este montajul final, si suntem pregatiti in orice moment cu planul “B”.